سلام. من سی و هفت سال سن دارم در دوران بلوغ خیلی کم و تک تک جوشهایی میزدم جای اونها نمونده ولی الان یکساله درگیر جوشهای چرکی در ناحیه چانه و زیر لب ها شدم که تقربا دوتا میره سه تا میاد اصلا بدون جوش نمیشه محلول کلیندامایسین هم دو ماهه استفاده میکنم تعداد کمتر شده ولی همچنان ادامه دارن از هیدرودرمی و پاکسازی هم نتیجه نگرفتم ...کمکم کنید اعتماد به نفسم رو از دست دادم

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۷ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص پوست، مو و زیبایی

درود. دخترم با توصیفاتی که شما دارین جوشهای شما منشا هورمونیه. به نظر من هم به یه متخصص زنان مراجعه کنین که آزمایش و سونوگرافی اگه لازمه انجام بدین و هم زیر نظر یه متخصص پوست دارو ها رو شروع کنین که البته داروهای خوراکی نیاز دارین به خصوص اسپیرولاکتون البته حتما زیر نظر متخصص پوست.