تاثیر پولیپ رحم بر باروری

سلام خسته نباشید. ۳۷ ساله هستم یک فرزند ده ساله هم دارم مرداد ۹۶ در دو ماهگی سقط جنین داشتم  الان چند ماهه اقدام به بارداری کردم، باردار نشدم یک پولیپ رحم mm 18×7 رحم دارم سوالم اینه چرا تا الان باردار نشدم؟ آیا این پولیپ کوچک باعث نازایی میشه؟ پریودم همیشه جلو میفته و چند روز قبلش هم لکه بینی دارم بعد پریود شروع میشه.

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۷ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
افزایش سن باعث تغییراتی در هورمونهای بدن میشود. اگر قصد بارداری دارید فرصت را از دست ندهید و هر چه سریعتر جهت درمان به مراکز ناباروری مراجعه کنید. روز خوش