راهکارهای چاقی صورت

348 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام من می خوام صورتم چاق بشه چیکار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 25 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور تغذیه و رژیم‌درمانی

سلام دوست عزیز این ویژگی معمولا مرتبط با وضعیت ژنتیکی شماست بنابراین فرم صورت شاید خیلی از حد و حدود از پیش تعیین شده وراثتی فاصله نگیرد اما از نظر تغذیه ای راه مشخص یا غذا یا ماده مغذی خاصی وجود ندارد که لزوما و فقط باعث چاقی صورت شود و اگر می خواهید صورت کمی پرتر به نظر برسد باید به طور کلی رژیم پرکالری تری داشته باشید و این کار باعث کمی افزایش در وزن بدنتان نیز خواهد شد.

تجربه شما

سلام . من این کارها رو انجام دادم بهتر شد صورتم.  آب روزی 8 لیوان .  شیره انگور. شیر موقع خواب . تخم مرغ آب پز صبحانه. مصرف خاکشیر .  همه این موارد انجام دادم میوه هم سبزیجات.