سلام خسته نباشید . من یک ساله دارم تلاش میکنم برای بارداری اما نتیجه نگرفتم اما تمام آزمایش و سونو گرافی هام خوب بوده دیروز رفتم دکتر بهم قرص ویتامین ای و قرص اوومید ٥٠ داده .. بعد نوشته قرص اوومید رو روز سوم قاعدگی بخورم دوتا دوتا . به نظر شما خوبه و به نتیجه میرسم        انشاءالله .. ممنونم و منتظر جواب و راهنمایی شما هستم

اطلاعات تکمیلی

سن ٢٤ جنسیت زن شغل خاندار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
بهتر است در مراکز ناباروری تحت درمان باشید. اگر بررسی های لازم انجام شده باشد و تشخیص درست باشد مصرف این داروها میتواند موثر باشد.موفق باشید