درمان شل شدن سینه ها و رفع لاغری بعد شیردهی

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 73 بازدید 1 تبادل تجربه

با سلام

من بعد از گرفتن شیر از بچم خیلی  لاغر شدم و سینه هام خیلی کوچیک ‌و شل شدن از این موضوع خیلی رنج میبرم لطفا بگین چه ورزش های و چه رژیم غذایی مفیده که از لاغر بودن نجات پیدا کنم و صورتم پُر بشه دارم افسرده میشم

اطلاعات تکمیلی

جنسیت مرد
پاسخ مشاور

متخصص تغذیه

با سلام و احترام

با یک رژیم پر کالری و پر پروتئین بر اساس عادات غذایی شما می توان یک رژیم اختصاصی برای شما طراحی نمود و طی 3 تا 6 ماه مشکل را برطرف نمود. لطفا یک سری آزمایشات کامل هم انجام دهید و جواب آن را اطلاع دهید.

تجربه شما

سلام هیچ مشکلی نداشتم لطفا یک رژیم بهم بدین تا خوب بشم  ممنون میشم