خسیس بودن همسر

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 164 بازدید 3 تبادل تجربه

سلام. شوهرم کلا ماهی هزار تومنم بهم نمیده میگه نیاز نداری. برای خودش همش لباس میخره و آرایشگاه و اینا میره ولی من دو ساله حتی آرایشگاهم نرفتم... یه ساله هیچی نخریدم... شش ساله چادر نخریدم. دارم چادر مامانمو سر میکنم... خسته شدم کمکم کنید نمیزاره پامو از در بزارم بیرون وگرنه خودم کار میکردم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۱ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز ممنون از اینکه ما را انتخاب کردید .

دوست عزیز من کاملا شما را درک می کنم و می دانم که چقدر سخت است با شوهر خسیس زندگی کردن .

دو حالت وجود دارد اگر بین شما و شوهرتان رابطه عاطفی و محبت قلبی برقرار است . این خساست آنها یک مشکل روانشاختی  است و ریشه در نا امنی درونی او دارد . هر شخصی در زندگی خود هویتی دارند و این افراد هویت خود را در پول و دارایی خود می دانند . و بدون پول دچار اضطراب و نا امنی می شوند . و با جمع کردن پول به اون آرامش و امنیت دست پیدا می کند .

حالت دوم اینکه ارتباط عاطفی هم تیره است و این نشانه ای از وجود مشکل در ارتباط شما است . و مشکل شما عمیق تر است .

- اول این را بگویم که حل مشکل خساست کار ساده ای نیست و باید آن را تعدیل کنید نه از بین رفتنی نیست.

- طبیعت شوهر خسیستان را باور کنید و بپذیرید که به بیماری خساست دچار است و این باور باعث می شود تحمل رفتارشان کمی راحت تر باشد .

-با او صحبت کنید و از ناراحتی هایتان به او بگویید .

اگر می توانستید با همسرتان حضوری مشاوره بگیرید خیلی عالی میشد .

موفق باشید .

تجربه شما

سلام خانم قارداشی عزیزم...

دوبار خیانت کرد اولیش رفته بودن شمال و کلی عکس گرفته بودن لب دریا و خونه و.....

دومیش هم در حد چت و دور دور بود...

خب بار اول پشیمون بود و عذر خواهی کرد ولی بار دوم گفت میخوام..

متاسفانه بچه دارم و زمانی که برای دومین بار خیانت کرد دخترمون دوسالش بود... دوسال میگذره از اون ماجرا دروغ چرا چیزی ازش ندیدم توی این مدت ولی گوشیش قفله مطمئنم چیزی توش هست.... وگرنه دلیلی نداشت آنقدر مخفی کنه رمزشو

سلام دوست عزیز

واقعا متاسف شدم از اینکه شنیدم همسرتان به شما خیانت کرده و بازم هم با شما چنین رفتاری می کند .

دوست عزیز من نمی دانم که خیانت شوهر شما تا چه مرحله ای پیش رفته و به شما چه قولی داده که شما او را بخشید ه اید ؟

ولی به نظر من در انتخاب اینکه با او زندگی کنید تجدید نظر کنید چون این زندگی کردن شما چه ارزشی داره چون ایشان نه احترامی برای شما قایل است و نه شما را شریک زندگی خود می داند ،نه رابطه عاطفی خوبی دارید ،و به احتمال زیاد رابطه زناشویی شما هم خوب نیست،پس بهتر است دنبال کار باشید و در مورد زندگی زناشویی خود یک تصمیم درست بگیرید .نگذارید این مرد از شما یک انسان بی ارزش درست کند ،در ضمن اگر فرزندی ندارید اصلا به این مسئله فکر نکنید چون زندگی شما مشکل دارد و نگذارید موجود عزیزی پا به این دنیای ناامن پا بگذارد .در ضمن بازهم توصیه می کنم که خودتان حضوری پیش یک مشاور بروید تا ایشان بتواند تمام زوایای زندگی شما را بررسی کند و شما بتوانید تصمیم درستی بگیرید ،چون من فقط از چند خطی که نوشتید می توانم به شما یک سری چیز های کلی بگویم .

موفق باشید .

سلام خیلی ممنون خانم قارداشی..

عزیزم راستش ما رابطه عاطفیه خوبی نداریم.بعد از خیانتش رابطه مون خیلی بد شده.قبلا برام پول مهم نبود ولی یه مدت خیاطی میکردم و الان دیگه بدون پول نمیتونم تحمل کنم....قبلا هم بهم پول نمیداد و من هم نمیگفتم.

خسیس هست ولی فقط برای من.

برای رفیق ااش یا دخترهای دیگه خوب خرج میکنه ولی به من میگه ندارم‌😔

خسته شدم‌ بخدا حتی نمیزاره خودم کار کنم...امروز گفتم برای منم خرج کن برای خودت که داری

گفت خودم کار میکنم پول خودمه به تو چه....گفتم خب من منبع درآمدی ندارم که از کجا بیارم 😔

داد‌ و بیداد کرد و گفت ناراحتی برو خونه بابات من همینم