صبحانه در بارداری

سلام.خسته نباشید. من حدود هفته ۱۸ بارداری هستم و چون کم کاری تیرویید دارم صبح مجبورم ناشتا قرص بخورم و بعد خوابم میبره و دیر بیدار میشم حدودا ۱۱. بعدش هم میل به خوردن صبحانه ندارم و با پسته و میوه و شیر خودم رو سیر کنم. آیا این دیر صبحونه خوردن روی مغز جنین اثر داره؟ خواهش میکنم راهنماییم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۳ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
گرسنگی طولانی مدت شما باعث ایجاد ترکیبات مضر در خونتان میشود که میتواند بر سلامت جنین موثر باشد.ترجیحا زندگی پویاتری داشته باشید و هیچ وعده غذایی را از دست ندهید. روز خوش