عصبانيت و پرخاشگری در مقابل فرزندانم

سلام . من بعد از بعد از به دنيا اومدن بچه هام كم كم عصبی شدم الان كه دوساله شدن وحشتناک عصبی شدم و نميتونم مدام باهاشون باشم و كتكشون ميزنم و خيلی عصبی ميشم من خيلی دوستشون دارم ولی نميدونم چرا در مقابل شيطنتهايی كه ميكنند نميتونم خودمو كنترل كنم خيلی نگرانشونم و بشدت داره توی روحيشون اثر ميزار تو رو خدا كمكم كنين بگين چيكار كنم كه بهتر بتونم با بچها برخورد كنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ٢٢ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز

ای کاش ذکر میکردید که بعد از به دنیا آمدن فرزندانتان اتفاق خاصی در زندگی شما افتاده؟ رابطه شما با همسرتان چطور است؟ چه مواقعی و در چه شرایطی عصبی میشوید ؟

دلایل و ریشه عصبانیت شما دلایل متعددی میتواند داشته باشد که نیاز به بررسی دقیق و ارزیابی بالینی درمانگر دارد .

حتما به یک روانشناس برای انجام این بررسی مراجعه کنید تا هم به خود و هم کودکانتان کمتر آسیب روحی بزنید.

موفق باشید.