سلام خسته نباشید. من خیلی سریع به کمکتون احتیاج دارم

نامزدم یه سال از من کوچیکه، چهار سال دوست بودیم و یک ساله نامزدیم، قرار بود تیرماه جشن بگیریم و بعد از جر و بحثهای بسیاری بین خانواده ها قرار شد جشن تیر برگذار بشه ، نامزدم تهران تنها هستند و ما شهرستان هستیم، یه روز برادر بزرگش میره برای خرید خودرو تهران - تازگیها توی کار خرید و فروش افتاده - میره پیش نامزدم ، نامزدم فردای اون روز بهم میگه نمیتونم شکم مردمو توی جشن پر کنم، و بجاش ماشین میخرم، من خیلی ناراحت میشم چون همه ما داشتیم آماده میشدیم، به مادرشوهرم زنگ زدم تا ببینم جریان چیه، خیلی بد حرف زد باهام گفت میاییم تیر میبریمت منم گفتم من زن بیوه نیستم که اونجوری ببرین منو و.... بالاخره نامزدم منو متقاعد کرد تا با ماشین بریم شمال ( از بس بابام ما رو برده شمال، خوشم نمیاد ماه عسل بریم شمال)، تا اینکه نامزدم اوایل رمضون میاد شهرستان و باهم میریم خونه اونا، خواهرش که مطلقه هست اصلا با من حرف نمیزد، بعد برگشتن نامزدمو که بدرقه میکردم تهران بهم گفت که ماه عسل هم نمیریم، تیر میام میبرمت. دعوامون شد، فرداش منو توی تلگرام بلاک کرده بود، به بابام گفتم بهش زنگ زد ماجرا رو بپرسه، بهش گفته بود تیر میام میبرم ندین هم زنمه قانونی اقدام میکنم. الان شش روزه با هم حرف نمیزنیم. بنظرم اونا بخاطر حرف من که بهشون گفتم من بیوه (به ترکی گفتم) نیستم به خواهرش برخورده ولی اون بیوه نیست که مطلقه هستش! من اونقدر پست نیستم که مطلقه بودن اونو به سرش بکوبم. دیشب بهش یه آهنگ غمناک از واتس آپ فرستادم ولی هیچی نفرستاد. راستی توی دعوا بهم فحش داد منم گفتم خودتی، به بابام گفته بود من بهش فحش دادم! و اینکه بهم گفت بمون خونه مامانت تا موهات مثل دندونات سفید بشه!

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۰ جنسیت زن شغل طراح وبسایت
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

باسلام دوست عزيز شما فقط توضيحاتی درمورد مسائل پيش اومده برای من داديد لطفا به من بگيد از من در چه مورد راهنمایی ميخواهيد؟

تجربه شما

الان چیکار کنم با امروز میشه هشت روز که قهریم، اون هنوز بلاکم کرده تو تلگرام، منتظر باشم بهم پیام بده؟

یا بعد از اون همه فحش و بی احترامی بهم ، من پیام بدم؟

همینجوری قهر بمونیم؟

وقتی دوست بودیم نهایت قهرمون نیم روز بود ولی الان!!!

مطمئنم خونواده اش اجازه نمیدن😔

@aylar67

با سلام . دوست عزيز با توجه به شرايط پيش اومده بايد با همسرتون بدون لج و لجبازی و بصورت بالغانه صحبت كنيد و در مورد علت ناراحتی ايشون و اينطور واكنش نشون دادنشون پرس و جو كنيد و سعی كنيد سهم خودتون رو توی مسائل پيش اومده بپذيريد شما متاسفانه در چند مورد اشتباه رفتار كرديد اول اينكه احترام همسرتون رو نگه نداشتيد و به گفته خودتون به ايشون فحش داديد دوم اينكه پدرتون رو وارد مسئله خصوصی خودتون كرديد رابطه زناشويی بايد حريم و مرز داشته باشه و مرزهاش به راحتی به روی همه باز نشه و سوم اينكه ناخواسته احتمالا باعث رنجش خواهر ايشون شديد . پس در اين موارد مسئوليت كار خودتون رو بپذيريد و سعی كنيد در مورد اين مسائل صحبت كنيد و ناراحتی ايشون رو در اين موارد برطرف كنيد و زمانی كه با ايشون صحبت ميكنيد از جانب خودتون صحبت كنيد يعنی جملاتتون رو با ضمير من شروع كنيد و به هيچ وجه جملات رو با ضمير تو شروع نكنيد و در مورد احساستون در مورد مسائل پيش اومده باهاشون صحبت كنيد همچنين با صبوری كامل به صحبتهای ايشون گوش كنيد بعد كه صحبتها عنوان شد و تا حدودی رفع كدورت شد باهم راجع به نحوه برگزاری مراسم عروسی و يا هر تصميمی باهم صحبت كنيد و به توافق برسيد با خودتون فكر كنيد ببينيد آيا نگرفتن عروسی و در عوض ماشين خريدن به نفع زندگی تون هست يا نه و در بقيه موارد هم همينطور سعی كنيد بالغانه فكر كنيد و ببينيد چه چيزهايی به نفع رندگی مشتركتون هست نه اينكه هركس به فكر خواسته های خودش باشه . معنی اصلی زندگی هنر و مهارت تصميم گيری به نفع هر دو طرف هست . موفق باشيد