سلام. من 31 اردیبهشت پریود شدم.امروز که روز پنجم هست زیر شکمم که بیشتر دو طرفش هست درد دارم. این درد به چه علتی میتونه باشه؟

سوال دیگه ام هم اینه که امکان داره تخمک گذاری در دوران پریود اتفاق بیفته؟

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
درد در پریودی طبیعی است اگر درد غیر طبیعی است یا شدت آن بسیار زیاد و غیر قابل تحمل است باید بررسی شوید .در این دوره تخمک گذاری نداریم.شب خوش