رژیم برای پسردار شدن

من میخوام برای پسردار شدن رژیم بگیرم میشه راهنماییم کنید لطفا

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۸ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

اگر پسر می خواهید مصرف سدیم و پتاسیم را بالا ببرید

غنی کردن رژیم غذایی مادر با غذاهایی که حاوی سدیم و پتاسیم هستند باعث می شود که احتمال پسر شدن جنین هم بیشتر شود. مصرف نان و غلات، حبوبات، اغلب میوه و سبزی ها، روغن و گوشت در این برنامه غذایی منعی ندارد اما باید دور لبنیات را که سرشار از کلسیم است خط کشیده و میگو، اسفناج، لوبیاسبز، کاهو، شکلات را خط کشیده و تخم مرغ را نیز محدود کند.

بد نیست بدانید که هلو و زردآلو، گیلاس، گلابی، سیب، آلو، آناناس، انبه و... جزو میوه هایی است که باید به وفور در برنامه غذایی تان وجود داشته باشد تا  شانس  پسر دار بیشتر شود اما این نکته مهم را در نظر بگیرید تعیین جنسیت به این روش ها صد در صد نیست و نمی توان تضمینی برای کسی تعیین جنسیت انجام داد و از نظر علمی صد درصد  اثبات نشده است موفق باشید