انتخاب نکردن اسم برای مادرزن و پدرزن

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 520 بازدید 2 تبادل تجربه

سلام. دامادم هنوز برام اسمی انتخاب نکرده.

من خانمی ۳۹ ساله ام که حدود ۶۵ روزه که داماد دار شدم ایشون ۲۷ ساله بازاری و خوش نامه. مشکل من اینه که هنوز برای منو همسرم اسمی انتخاب نکرده و موقع حرف زدن با ما صبر میکنه تا نگاش کنیم بعد حرفشو میزنه. دخترم بهش گفته که مادر و پدر همدیگه رو ، مامان بابا صدا کنیم ولی نمیدونم که این از غرورشه یا خجالت ؟

راستش از دستش دلخورم که هیچ تلاشی برای صمیمی تر شدن نمیکه و دو روزه که هر چی باهاش حرف زدم اسمشو نمیبرم و مثل خودش رفتار میکنم. ضمنا رابطه ش با دخترم خوبه و هر روز خونه ی ماست

و از دخترم خواسته که پدر شونو آقا جون صدا کنه ، چون همشون اینو میگند !

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۹ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
تبریک منو بپذیرید

حساسیت زیادی در این مورد دارین که البته قابل درک هست

اما همه چیز با گذشت زمان قابل حل هست ،اجازه بدین مدتی بگذره قطعا روی ایشان با شما باز خواهد شد و این مساله به زودی حل میشود

تجربه شما

من فکر میکنم چون هنوز خیلی جوون هستین واسه داماد داشتن ایشون بخاطر سنتون روش نمیشه بگه مامان

@ملودیانا

مرسی از پاسخت دوست عزیز. دامادم همچنان برای من اسمی انتخاب نکرده و فکر کنم دلیلش همینه که شما میگین. اختلاف سنی من با دامادم ۱۳ساله. در عین اینکه من ریز نقش هم هستم.

سلام منم تا چند ماه به پدرشوهر و مادرشوهرم چیزی نمیگفتم نمیدونم خجالت میکشیدم یا چی شماهم صبرکنید و اسمشو با جان صدا بزنید تا روش باز بشه🌹😅