سلام. من ۳۲ ساله هستم و آزمایش خونم cpr مثبت دارم و esr1  هست ۳۷. درد شدید در شانه راستم دارم که با ام آر آی به عمل اومده دکتر گفتند پارگی تاندون و التهاب مفصل داری میخوام بدونم که من آیا روماتیسم دارم و برای ادامه درمانم به دکتر روماتولوژی باید مراجعه کنم یا با ارتوپد ادامه بدم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۲ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

فیزیوتراپیست

سلام

وقت بخير

فاكتو ESR به تنهايی مشخص كننده بيماری خاصی نيست و فقط نشانگر وجود التهاب در بدن است،

برای درمان شانه به ارتوپد مراجعه كنيد،

ولی پيگير بالا بودن التهاب در بدن هم باشيد و به روماتولوگ هم مراجعه كنيد.