سلام. پسر من 11 ماهشه و به دلیل اینکه من کارمندم مجبورم بچه رو چند روز پیش مادرم و چند روز پیش مادرشوهرم بذارم. الان چند روز هست که پیش مادرشوهرم مونده ولی وقتی من میرم خونه همش میخواد بغلم باشه. من خیلی ناراحتم و فکر میکنم نکنه از نظر روحی ناراحت باشه و توی خودش بریزه. به نظرتون باید چجوری برخورد کنم که پسرم به مشکل روحی نخوره. در ضمن شیر خودم رو میخوره. از کمکتون ممنونم

اطلاعات تکمیلی

سن 31 جنسیت زن شغل کارمند
پاسخ مشاور

مشاور روانشناسی کودک و نوجوان

سلام.

اگر میتونستید و طوری تنظیم میکردید که حداقل تا ۲ سالگیش با خودتون بود خیلی عالی میشد.

اما اگر این شرایط اجتناب ناپذیر هستش از هر زمانی که ممکنه برای با هم بودن استفاده کنید. وقتی که پیش پسرتون هستید دیگه فقط باهم باشید و موبایل ، شبکه های مجازی و .... رو کنار بذارید. تا جایی که میتونید و از هر راهی که میتونید کیفیت باهم بودنتون رو بالا ببرید.

وقتهایی که دارید بهش شیر میدید تماس چشمی ممتد داشته باشید و دائم باهاش حرف بزنید و دائم پوست بدنش رو لمس کنید.