با سلام .

اینجانب به علت جوش صورت به پزشک پوست و مو  مراجعه کردم کپسول داکسی سایکیلین تجویز نموده اند حدود ۶۰ عدد. بعد از مصرف ۳۰ قرص در قسمت واژن دچار خارش شدید شدم به طوری که در اثر خاراندن کلیتوریسم زخم شده. البته پماد تریامسینولون اِن اِن هم استفاده میکنم. آیا کپسول فلوکونازول ۱۵۰ بخورم ؟

تو رو خدا کمکم کنید .

اطلاعات تکمیلی

سن 30 جنسیت زن شغل مترجم وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
خودسرانه اجازه مصرف دارو ندارید باید بررسی شوید و اگر عفونت دارید داروی مناسب بگیرید.البته گاهی میتواند از عوارض دارو باشد در این مورد با پزشکتان مشورت کنید. مایعات زیاد بنوشید. روز خوش