سلام

من هفته 23 بارداری هستم و الان تقریبا یه هفته هست اگه وقتی راه میرم یا وایسادم، جنین حرکت کنه، واژنم تیر میکشه ! میخواستم بدونم مشکلی هست یا نشانه زایمان زودرس هست خدای نکرده؟

طول سرویکس هفته 12، 34 بود، هفته 18 یه جای دیگه سونو دادم، 30 بود و 10 روز بعدش به دلیل اورژانسی سونو دادم، گفت 39 هست!

ممنون

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز نگران نباشید با توجه سایز طول سرویکس شما خیر مشکل جدی وجود ندارد اگر دردهای شما دائمی است و یا لکه بینی ویا خون ریزی داشته باشید نیاز به پیگیری وجود دارد موفق باشید

تجربه شما

بسیار سپاس گزارم