با سلام خدمت شما،  من هفته سی و چهار هستم آزمایش قند دادم که 103 بود (قند خون ناشتای من). دکتر گفت باید بستری شم. با چک کردن مجدد انترن با پزشک به من این جور دستور دادن که اول به یه مشاور تغذیه مراجعه کنم بعد از رعایت رژیم تا یه هفته مجدد آزمایش قند خون ناشتا صبح،دو ساعت بعد ناهار و دو ساعت بعد شام مراجعه کنم برای نتیجه نهایی. هفته سی و سه هم سونوگرافی دادم وزن نی نی دو و صد بود. به نظر شما خطرناک هست؟ اینم بگم وزنم قبلا 55 بود الان یعنی امروز که کشیدم 72 البته اصلا نشون نمیده بدنم. اگه بستری بشم چه کار میکنن؟ خطرناکه الان؟ با رژیم درست میشه؟

اطلاعات تکمیلی

سن 24 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

با سلام. اول با رژيم كنترل می شود اگر به رژيم جواب ندهد انسولين شروع می شود و در صورتی كه به انسولين نياز شود بايد مرتب تحت نظر باشيد