عدم مدیریت مالی همسر

سلام من چهارساله که عقدم و شوهر من هیچ حمایتی از طرف خانوادش نشده فرزند آخره مشکل اصلی من برادرش هستش و خانومش که مشکلات زیادی برای ما ایجاد میکنن همه مسئولیت های زندگیش گردن شوهر منه دکتر بردن، خرید بردن خانمش و... برادرش ماهانه 5 میلیون حقوق میگیره و شوهرم 1200 ولی همیشه درحال پول گرفتن از شوهر منه رستوران لاکچری و ...  و هیچ وقت پس نمیده.  این موضوع باعث بحث شدید ما میشه و شوهرم میگه اجازه دخالت نداری. تنها پس اندازمون را هم داد بهش درصورتیکه الان خودمون در وضعیت بدی هستیم. اونها در قبال این لطف هاش هیچوقت تشکر و جبران نمیکنن همیشه هم طلبکارن واقعا خسته شدم کمکم کنید شوهرم 26 ساله و برادرش 30

اطلاعات تکمیلی

سن 25 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
آیا همسرتان همین یک برادر را دارند؟
والدین همسرتان در قید حیات هستند؟
این وابستگی از نظر شما تحت چه احساس و تفکر در همسرتان شکل گرفته؟
برداشتم از شرحی که داده اید این است که همسرتان به برادرشان وابسته هستند.
اگر درست باشد برای کمک به کاهش این وابستگی میتوانید از راهکارهای زیر استفاده کنید:
شوهرتان را به سمت خود جلب کنید
خانم ها باید سعی کنند با درایت خوب، روشنگری و ایجاد جاذبه های متفاوت همسرشان را به سمت خود بیشتر جلب کنند تا در مواقع اتخاذ تصمیم و مشورت شوهرشان از نظر آنها بیشتر استفاده کند.
آقایان، اعتماد به نفس خود را بالا ببرید !
آقایان باید بدانند وابسته بودن با جلوگیری از رشد آنها احساسات ناخوشایندی در همسرشان به وجود می آورد که باید با رشد دانش و شعور خود، افزایش تجربه و اعتماد به نفس تلاش کنند تا وابستگی بیش از حد به خانواده را از خود دور کنند.
صمیمیت خود را افزایش دهید
باید با ایجاد صمیمیت بیشتر در زندگی مشترک، اعتماد شوهر خود را جلب کنید تا با وجود وابستگی شوهرتان به خانواده خود تصمیمات شما را در زندگی اجرا کند.
شما به اظهارنظرها و تصمیم های شوهر خود توجه کنید، و او را تشویق کنید تا خود تصمیم گیری کند و تابع نظر دیگران نباشد، هیچ گاه در مقابل شوهر خود از خانواده اش بدگویی نکنید و پیشنهاد قطع ارتباط با آنها را ندهید زیرا این کار باعث موضع گیری و لجاجت بیشتر وی می شود.
اعتماد همسرتان را با بدگویی و غر زدن سلب نکنید
بدگویی موجب سلب اعتماد شوهرتان به شما می شود اما به خاطر داشته باشید به وابستگی شوهرتان با خانواده اش بیش از اندازه حساسیت نشان ندهید زیرا ممکن است این وابستگی طبیعی باشد
شما با ایجاد صمیمیت و اعتماد باید سعی کنید فرد اول زندگی همسرتان شوید اما اگر ایشون به هیچ عنوان حاضر به انعطاف و تغییررویه نبودند حتما حضوری به مشاور مراجعه نمایید و ایشون را هم تشویق به آمدن نمایید.
پایدار باشید🌹🌹🌹