تکان خوردن جنین در هفته های اول بارداری

سلام. من سه تا بچه دارم هر سه سزارین، برای بار چهارم ناخواسته باردار بودم که متاسفانه یا خوشبختانه در اثر یک حادثه در هفته ۸ سقط شد اما چیزی که برای من عجیب بود حس کردن تکانهای جنین از همون ابتدا بود به طوری که من حس کردم که شاید مثلا من دیر متوجه بارداریم شدم و هفته هام زیادند اما وقتی رفتم سونو ۶ هفته و ۶ روز سن جنین بود، قلب هم داشت. من از همین زمان تا دو هفته بعد یعنی زمان سقط تکانهای جنین رو حس میکردم مخصوصا زمانی که به پهلو دراز میکشیدم یا آروم و راحت روی مبل مینشستم. بعد سقط دیگه نبودن ،چه جوری امکان داره که در هفته ابتدایی و پایین این تکانها احساس شدن ؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۶ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز امکان اینکه جنین شما در هفته ۶ بارداری تکان بخورد وجود ندارد زیرا هنوز ارگان های جنین تکامل نیافته وجنین  قادر به حرکت  نیست موفق باشید.