روزه گرفتن با وجود شقاق مقعد و شیردهی

سلام

من دو روز از ماه رمضان رو روزه گرفتم و دچار یبوست شدم که به خاطر شقاق مقعد که قبلا داشتم و بهتر شده بود دوباره دچار زخم شدم. از ملین ها هم استفاده میکنم یعنی حواسم به تغذیه م بوده. بچه یک سال و نیمه هم دارم که روزی دوبار شیر بهش میدم. به نظرتون من میتونم روزه بگیرم ؟

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مذهبی

سلام
اگر روزه بر این مشکل شما تاثیری نداره باید روزه بگیرید اما اگر روزه باعث بدتر شدنش میشه یعنی برای شما ضرر داره، نباید روزه بگیرید.
در مورد شیر دادن به بچه؛
اگه روزه گرفتن شما تاثیری بر شیر بچه نداره، روزه بگیرید. اما اگر تاثیر منفی بر بچه میزاره نباید روزه بگیرید.
باید بچه شما تامین بشه.
موفق و موید باشید.