سلام ،خسته نباشید . پیشاپیش ممنون از پاسخگوییتون ، من هفته ۲۳ بارداری هستم و یه قلپ شیر فاسد خوردم 😰😞 خیلی ترسیدم بعد هم آب خوردم هم نوشابه که بشوره ببره بعدم طالبی خوردم ،نگرانم مشکلی پیش نیاد برای بچم یا بعدها براش اشکال نشه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز نگران نباشید خیر مشکلی برای جنین شما به وجود نمی آید موفق باشید