مشکلات رابطه همسر با خانواده

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 53 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام

۲ ساله ازدواج کردم، رابطه شوهرم و خانوادم خیلی خوب نیست، در این مدت بی احترامی هایی به شوهرم صورت گرفته که تازگی ها خانوادم ازش معذرت خواهی کردن البته بخاطر ناراحتی من. حالا شوهرم هروقت میاد خونه ما با کسی حرف نمیزنه، فقط اگه سوالی بپرسن خیلی مختصر جواب میده. این موضوع به شدت من رو ناراحت میکنه، نمیدونم چیکار کنم، آیا بریم خونه پدریم یا نه؟ وقتی میریم اونجا شدیدا استرس دارم که یکدفعه باز هم ناراحتی جدیدی بینشون پیش نیاد. لطفا من رو راهنمایی کنید

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام عزیزم. نگفتی دلایل این اختلافات چی بوده و آیا طرفین مقصر بودن یا فقط خانواده شما. اطلاعاتم محدوده.

برداشت من از پیامت این بود که خانواده شما به همسرت توهین کردن و فقط به دلیل ناراحتی شما، از همسرت عذرخواهی کردن نه به دلیل جبران اشتباهشون. پس رفتار همسرت که نوعی حالت دفاعی هست دور از ذهن نیست. شاید بهتره در برقراری رابطه با خانوادت عجله نکنی‌ که خدای نکرده در اثر رفت و آمد زیاد تنش مجددی پیش نیاد. رابطه محدود و محترمانه ای برقرار کن و از اون طرف رابطه با همسرت رو عمیق کن. هرچه رابطه شما گرمتر باشه نفوذ شما در آرام سازی و مهار رفتارهای غلط احتمالی از سمت همسرت کمتره. ایشون باید از رفتار زوجی شما به این نتیجه برسه که دوستش داری و حامی ایشون هستی و اجازه توهین یا اجحافی از سمت خانواده خودت به ایشون رو نمیدی. البته متقابلا ایشون هم مجاز به توهین به خانواده شما نیست. مرور زمان میتونه مسکن خوبی باشه و کم کم روابط صمیمانه تر بشه. درسهایی که از این اختلاف گرفتی تجربه هایی برای آینده هستند که از وقوع مجدد مشکلات این چنینی جلوگیری کنی.

تجربه شما

سلام، منم همين مشكل رو دارم، ٥ساله سعی كردم اوضاع رو آروم كنم ولی هيچ فايده ای نداره...الانم باردارم خيلی خيلی بدتر شده😔 لطفا راهنماييم كنيد

@ما۲تا

سلام. سوال تون رو به شکل مجزا و با جزییات مطرح بفرمایید. در بالای صفحه اصلی بخش کلینیک؛ "از مشاوران بپرسید"