سلام به همه مادرای گل من در هفته 38 بارداری هستم و دوتاپزشکی که معاینه لگنی از من انجام دادند گفتند که کمی مجرای خروجی برای زایمان طبیعی تنگ هست، ایا کسی این مشکل رو داشته؟من دوست دارم زایمان طبیعی داشته باشم آیا با پیاده روی بیشتر و رفتن به استخر در فرصت باقیمانده میتونم به بهبود وضعیتم امیدوار باشم؟ سر جنین هم پایین هست اما یکی از پزشکها گفته ممکنه به درستی سرش وارد لگن نشده باشه. به نظرتون میتونم به زایمان طبیعی امیدوار باشم یا نه؟
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سللم وزن جنین- قد و هیکل شما و میزان نزول سر جنین و اقطار لگنی شما حرف اول را می زنند به همین علت تا زمان شروع زایمان نمی توان در این مورد تصمیم گرفت