سردشدن در رابطه زناشویی

با سلام خدمت شما.

سوالی داشتم. زنی هستم 32 ساله، خیلی ببخشید میگم اما عاشق رابطه جنسی با شوهرم بودم، اما دیگه یه مدتیه اون حس و حال رو ندارم، همش با یه بهونه مخوام شوهرم رو دست به سر کنم، قبلا چون قرص ضد بارداری مصرف میکردم، فکر میکردم که بخاطر عوارض اون قرص هاست

اما الان نزدیک 7 الی 8 ماهی قرص ضد بارداری مصرف نمیکنم، خیلی ببخشید بدنم خیلی کم راضی به رابطه جنسی با شوهرم میشه، خیلی ناراحتم از این موضوع، شوهرم همیشه گلایه میکنه، نمتونم قانعش کنم بخدا دست خودم نیست، خیلی سرد شدم، باورم نمیشه این همون من چند سال پیشم هستم؟؟؟

ممنونم میشم اگر راهنماییم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن 32 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور زناشویی و سلامت جنسی

با سلام

مصرف قرص های ضد بارداری، همانطوری که خودتان به آن اشاره کردید در بی میلی جنسی برخی بانوان اثر گذار است. با حذف این قرصها مدت زمانی طول می کشد تا مجدد میل جنسی شما به حالت اولیه برگردد.

اما در کل ببینید از چه زمانی این بی میلی جنسی شروع شده و علت آن چه بوده است.

اختلافات بین شما و همسرتان، دلخوری ها و ناراحتی ها می تواند بر روی میل جنسی شما اثر منفی داشته باشد.

در هر صورت پیشنهاد می شود:

۱- ماساژ را بدون اینکه رابطه جنسی داشته باشید در برنامه روزانه خود قرار دهید.(یعنی ایشون شما رو ماساژ بدهند و بر عکس)

۲- معاشقه داشته باشید اما رابطه جنسی برقرار نکنید.

۳- بازی های جنسی رو آغاز کنید تا زندگی جنسی تان کیفیت یابد