با سلام و تشکر از خانم شیر محمدی در سوال قبل گفتید در این سن بچه ها به استقلال فکر میکنن ولی من با دخترم خیلی به مشکل برخوردم که یکیش اون لجبازی هاشه یکی دیگه اینکه دخترم به خواب بعدازظهر خیلی نیاز داره ولی هر روشی پیش میگیرم اصلا نمیخوابه ولی بعدش خیلی بهانه گیر و عصبانی میشه حالم خیلی بد میشه یعنی هر شب سردرد دارم دیروز یک ساعت باهاش برنامه کودک دیدم خوابش میبرد ولی دوباره پا میشد یه طرف دیگه دراز میکشید تا خوابش نبره آخر سر هم پاشد گفت من که خوابم نمیاد حالا چشماشم پر از خواب بود. رفت توو کوچه

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور روانشناسی کودک و نوجوان

سلام.
دوست عزیز میتونید این طوری شروع کنید که هر روز سر یک ساعت مشخص(۲ یا ۳ ظهر) با همدیگه دراز بکشید و چشمهاتون رو ببندید برای مدت ۱۰ دقیقه.اصلا" هم بهش اصرار نکنید که بخوابه.فقط دراز بکشه و چشمهاش رو برای ده دقیقه ببنده و بی حرکت بمونه.بعد از یک هفته ۱۰ دقیقه رو به ۱۵ دقیقه برسونید و بعد از یک هفته ی دیگه به ۲۰ دقیقه برسونید و...
کم کم با این روش فادت میکنه که بی حرکت بمونه و یواش یواش خوابش میبره.
و سعی کنید برای انجام این کار یک جایزه (بازی دونفره) قراربدید.