دیسک کمر و آسیب به نخاع

سلام من تازه ام آر آی دادم دیسک کمرم پاره شده و مهره پنج و شیش گردنم دیسک داره دکتر قرص کلسیم و ویتامین ب1 و آوودین داده و ده جلسه فیزیوتراپی که دارم میرم . شنیدم دیسک کمر به نخاع آسیب میزنه من قراره سرکار برم به نظرتون خوب میشم میتونم سرکاربرم ؟

اطلاعات تکمیلی

سن 20 جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

فیزیوتراپیست

سلام

پارگی ديسک ممكن است به شكل كامل در فيبرهای اطراف ديسک ، يا تنها در تعدادی از فيبرها ايجاد شود و به شكل كامل پارگی ايجاد نشده باشد. با توجه به نتيجه ام آر آی و درجه پارگی ، درمان شما توسط فيزيوتراپيست انجام خواهد شد.

ابتدا درمان خود را كامل كرده تا علائمی كه داريد كاملا برطرف شود. سپس با ادامه ورزش هايی كه برای شما مناسب هستند و تصحيح سبک زندگی و كار ، زير نظر و با مشورت تراپيست می توانيد به فعاليت های قبلی خود بازگرديد. مگر اينكه شغل شما به شكلی باشد كه باعث صدمه بيشتر به ديسک شود.

موفق باشيد