منقبض نگه داشتن شکم و فشار به جنین

سلام. من هنوز 2 ماهم تموم نشده شکمم اومده جلو البته خودم کمی شکم داشتم. سوالم اینه میشه بدم توو و نگهش دارم فعلا؟ که چاقتر نشه تا مدتی؟ قبلا عادت داشتم شکمم رو بگیرم داخل. فشار نمیاد به جنین؟؟

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
زیاد به خودتان سخت نگیرید.در اوایل بارداری به خاطر افزایش پروژسترون گاهی این حالت اتفاق میفتد ولی به طور کامل چون بعد از هفته بیست رحم از لگن خارج میشود تغییرات بارداری بیشتر مشهود است.شب خوش