سلام . منم یه پسر 25 روزه دارم موقع دفع خیلی زور میزنه خودمم مشکل یبوست دارم و خیلی نگرانم لطفا راهنمایی کنید

اطلاعات تکمیلی

سن 28 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور بیماری های اطفال

با سلام و عرض ادب
شیرخواری که شیر مادر می خورد مدفوع نرم تر است نسبت به نوزادی که شیرخشک می خورد. اگر نوزادتان هربار با زور زدن و کارکرد شکمی، مدفوع سفت دارد و به سختی خارج می شود به پزشک مراجعه کنید.در صورتی که شیر خودتان را می خورد شیردهی منظم و کافی داشته باشید و خودتان نیز مصرف غذاهای نفاخ و یبوست زا را به حداقل برسانید.