خيانت شوهر و دوراهی برای ادامه زندگی

سلام. من ١٢ ساله ازدواج كردم و دخترم ٩ سالشه و بعد از به دنيا اومدنش شوهرم بهم خيانت ميكنه تا الان . منم به خاطر بچه م و خانواده م و زندگيم تا الان نخواستم قبح كار بريزند تا اينكه شب عيد يه خانونى توى ت ل گ ر ام براى من پيام زد كه من زن صيغه اى شوهرتم و تمام خانواده ش هم از اين گند كارى خبر دارند خيلى خورد شدم و از خونه با بچه م آمدم خونه  مادرم ولى الان نزديكه ٢ ماهه كه شوهرم بهم خيلى عادى ميگه اگه دوست دارى برگرد و لى من كارهامو ادامه ميدم. ميگه فكر كن من مردم و وجود ندارم. ميگم پس من و احساساتم چى ميگه هرجور راحتى اگه دوست دارى برگرد. ايشون از نظر مالى خيلى خوبند. ولى من پدر ندارم و مادرم وضعیت متوسط داره. و از اون خانومه كه صيغه ش بوده جدا شده. ولى ميگه من به كارهام ادامه ميدم تو به خاطر بچه مون برگرد. تروخدا كمكم كنيد. چیكار كنم؟ در ضمن فوق العاده مغرور و عصبى و زورگو هست ميگه مهريه تو هم نميدم

اطلاعات تکمیلی

سن ٣١ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
شرایط بسیار دشواری را دارید و مطمینا حق شماست ناراحت و عصبانی باشید
با توجه به گفته های همسرتان و در نظر گرفتن شرایط خود :
اگر به جدایی فکر میکنید، از خود بپرسید:
ببینید آسیب و محاسن ماندن بیشتر است یا رفتن؟
ایا شما استقلال مالی و عاطفی دارید؟
ایا میتوانید بعنوان یک مادر تنها زندگی خود را اداره کنید؟
و....
در مقابل با توجه به درخواست برگشت و جدایی از نفر سوم می توان در نظر گرفت که با صحبت با همسرتان، مطرح کردن نقاط ضعف رابطه که باعث شده ایشون به سمت رابطه خارج از خانه کشیده بشه بتوانید زندگی خود را احیا کنید.
حتما ایشون نقاط ضعف اخلاقی که گفتید دارند
اما واقعا در زندگی خود باایشون لذت خوش تجربه نکرده اید؟
برای تلاش احیای زندگی به غیر از اجتناب و سکوت چه کرده اید؟
بنابراین بعنوان یک قاضی منصف به روند زندگی خود نگاه کنید و اگر توان ببخش دارید فرصتی دوباره به خود بدهید.
خیانت دیدن بسیار شرایط دشوار و اذیت کننده ای است و حق باشماست اما در حال حاضردر کنار پذیرش احساسات شما مجبوریم منطقیبه قضیه نگاه کنیم (و چون مخاطب من شما هستید من در مورد شما و کارهایی که میتوانید بکنید بینشی به شما ارایه میدهم)  و قصدم تبریه همسرتان نیست. فقط نگاه منصفانه به قضیه برای گرفتن تصمیم مناسب شرایط تان...
و البته نکته مهم این است که بچه را بهانه برگشت نکنید چون اگر بگویید فقط بخاطر بچه برمیگردم تلاشی در جهت حل مشکلات خود نخواهید کرد همچنین حتما برای بازسازی رابطه خود با یک زوج درمانگر مشورت و او را در روند بهبود روابط در کنار خود داشته باشید.
موفق باشید🌹🌹🌹