اقدام به بارداری و احتمال آندومتریوز یا چسبندگی رحم

سلام وقتتون بخیر . من ۳۱ سالمه بهمن ۹۵ به علت ایست قلب جنین در هفته ۱۳ بارداری کورتاژ شدم و یک سال جلوگیری طبیعی داشتم . الان ۴ ماهی میشه اقدام کردم عفونت داشتم و از پماد کلوتریمازول ۱ درصد یک هفته استفاده کردم ولی جواب نگرفتم از ۲ درصدش ۴ روزی استفاده کردم و چند روز بعد موعد پریودم بود که دو روز قبلش در هر روز دو باری لک دیدم و رگه های قهوه ای که اولین بار بود اینطوری شدم و درد مقعدم به صورت خفیف داشتم تا روزی که پریود شدم و الان که روز چهارم پریودمه درد مقعد که میگیره ول میکنه دارم اغلب ماه هایی که پریود میشم روز ۳ و ۴ پریودی درد داشتم اما نه درد مقعدی. اینم بگم که ماه پیش دکترم گلوکوفاژ روزی یک عدد برای هر روز و لتروزول از ۵ پریودم ۵ تا تجویز کرد و قرص کابرلین ۴ عدد که هر هفته یه عدد . و این که هر ماه سونوی واژینال انجام میدم و کیست یا مورد مشکوکی نیست ماه قبل در روز ۱۴ سیکلم آندومترم ۸ بود و البته همیشه در سونو واژینال که انجام میدم و اندازه ضخامت آندومترم با روز سیکلم مطابقت میکنه مثلا روز ۱۴ سیکلم ۸ . سوالم اینه که ممکنه بیماری آندومتریوز داشته باشم یا چسبندگی رحم که باردار نمیشم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۱ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
اگر تا ۶ ماه آینده با توجه به سنتان باردار نشدید باید جهت درمان به مراکز ناباروری مراجعه کنید .البته انجام آزمایشات هورمونی، بررسی و انجام آزمایش اسپرم توسط همسرتان، انجام عکس رنگی از مراحل درمان میباشد.اگر پریود دردناک، درد شدید موقع نزدیکی یا اجابت مزاج یا ناباروری ...‌داشته باشید باید از نظر آندومتریوز هم بررسی شوید.شب خوش