وارد نشدن سر جنین به لگن در هفته ۳۹ بارداری

سلام هفته ۳۹ هستم دو روز پیش معاینه لگن شدم گفت رحمم چند سانت بازه ولی سرجنین نیومده سمت لگن. گفت پیاده روی کنم دوباره معاینه بشم و بعدش خوبه که بستری شم. اما من نمیخوام بدون درد بستری بشم برای دخترم سرم فشار زدن و معاینه های بیش از حدشون خیلی اذیتم کرد چه کنم؟

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز بهتر است تحت نظر پزشک قرص کرچک ودم کرده ی گل گاوزبان و زعفران  مصرف کنید داشتن پیاده روی زیاد و فعالیت و دوش  آب گرم در شروع درد های زایمان  موثر است موفق باشید