کلاسهای آمادگی برای زایمان

سلام و خسته نباشید ببخشید من الان هفته ۳۰ هستم و ریسک زایمان زودرس دارم و تقریبا استراحت مطلق هستم ،برام سخته در کلاس های آمادگی برای زایمان شرکت کنم چون نزدیکمون نیست خیلی استرس دارم میخواستم بدونم شرکت در این کلاس ها اجباری و لازمه؟ میشه به صورت دیگه ای هم آموزش ها رو دید؟ خیلی دنبال کتاب گشتم ولی کتابی پیدا نکردم

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۳ جنسیت زن شغل مهندس کامپیوتر وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز کلاس های بارداری برای افزایش اطلاعات مادرو در جهت کاهش مشکلات مادر و داشتن یک بارداری خوشایند  برنامه ریزی شده است با شرایط کنونی که شما قادر به شرکت نیستید بهتر است در مورد پروسه زایمان و مراقبتهای نوزاد و تغذیه بارداری اطلاعات کسب کنید مواظب افزایش وزن خود باشید و در بستر هم سعی کنید حرکات کششی انجام دهید تا عضلات شما سست نشوند موفق باشید