آزمایشهای لازم بعد از سقط جنین

با سلام

بعد دوماه و نیم بارداری جنین ایست قلبی داشت. و بعد دو هفته طبیعی سقط شد . آزمایشات زیادی انجام دادم و گفتند مشکلی ندارم . برای همسرم آزمایش semen نوشت دکتر اما با گذشت یک سال به طور روتین بعد ایست قلب جنین انجام ندادن. چه آزمایش هایی برای زن و مرد توصیه میشه ؟

پیشاپیش ممنون از پاسختون

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۷ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
یک بار سقط ارزش پیگیری ندارد ( چون آزمایشات آن هزینه دار است) و ممکن است برای هر مادری اتفاق بیافتد .ولی اگر تکرار شود نیازمند پیگیری و انجام آزمایشات ایمونولوژی و ژنتیک میباشد. شب خوش