اضطراب شدید و عدم اعتماد به نفس

سلام خانم دکتر . من مدت سه ساله که به اضطراب شدید تپش قلب لرزش لب در هنگام حرف زدن اما اینها زمانی اتفاق میفته که من جایی که راحت نیستم میرم این شرایط وقتی که ازدواج کردم برام به وجود اومد به خاطر رفتار تحقیرآمیز چند نفر از اطرافیان همسرم من قبلا خیلی اعتماد به نفس داشتم اما بعد از این رفتارها امام اعتماد به نفسم رو از دست دادم به طوری که از خودم بدم میاد با وجودی که هم زیبا هستم هم تحصیلکرده اما نمیدونم چرا نمیتونم باور کنم که خوب هستم و چیزی کم ندارم تمام ذهنم پر از افکار منفیه . خسته شدم .

اطلاعات تکمیلی

سن 25 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام عزیزم. افرادی که بر روی اعتماد بنفس شما تاثیر گذاشتن و این طور مضطرب و ملتهبت کردن، تو رو یاد یک ضعف یا احساس ضعف درونی انداختن. یعنی بخشی از وجودت رو که از بابتش حس خوبی نداشتی بطور عمیق پررنگ کردن. چون توضیح زیادی ندادی نمی دونم اون نکات چی هستن. ولی با کمک یک روانشناس هر چه زودتر بر این حالات غلبه کن و بر زندگیت مسلط شو.