مخالفت بی دلیل پدر برای ازدواج

سلام روز بخیر من و با آقایی چند ساله دوستم خانوادمم در جریان هستند پدرمم مخالفتی نداشت چون آشنا بودن میدونست آدم خوبیه حالا چند باریه حرف خاستگاری شده پدرم میگه من پول ندارم نمیتونم خرج کنم باید چند سال بمونید میدونم پول داره ولی دلش نمیخواد خرج کنه به نظرتون چه جوری باهاش صحبت کنم که اجازه بده؟ به حرف هیچ کسیم گوش نمیده تا یکی حرف میزنه داد و بیداد میکنه که پول ندارم ماهم دیگه بیشتر از این نمیتونیم دوست بمونیم.

اطلاعات تکمیلی

سن 22 جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام عزیزم‌. همه ی راهها رو بستی! اگر ایشون این ازدواج رو مطلوب میدونن ولی دلشون نمیخواد پولی خرج کنن و از کسی هم حرف شنوی ندارن تنها راه ممکن مدیریت حداکثری هزینه ها و تامین شون به وسیله خودتون هست. تنها راهی که به ذهنم میرسه جستجو در نقاط حساس شخصیت پدر و تاکید بر اونها در گفتگوست. مثلا شان اجتماعی خانواده شما یا آبروی شما نزد خانواده همسر آینده یا دست گذاشتن روی علاقه پدر به شما و خلاصه ورود از راه دل به جای عقل...