سوزش از مصرف ژل بهداشتی

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 79 بازدید 1 تبادل تجربه

باسلام. بنده به تازگی ژل بهداشتی خریدم، تا حالا 2بار ازش استفاده کردم. و هر 2 بار اولش یک مقدار سوزش داشتم در حد 5 دقیقه بعدش آروم شدم. آیا به این ژل حساسیت دارم و نباید استفاده کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 21 جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز بله بهتر است از این ژل استفاده نکنید ضمنا بهتر است مواد دارویی شیمیایی را با تجویز پزشک استفاده کنید موفق باشید.

تجربه شما

اما دکتر من کلی پول دادم بابت این ژل، برام سخت هست که یک ژل دیگه بخرم

اگر از همین ژل یک یا دوبار در هفته استفاده کنم، مشکلی پیش میاد واقعا؟

@kaktusss

دوست عزیز خیر مشکلی ندارد می توانید هفته ای یک تا دو بار از این ژل استفاده کنید اما بعد از تمام شدن دیگر نیازی به مصرف مجدد از ژل شستشو نیست موفق باشید.

@kaktusss
دوست عزیز خیر مشکلی ندارد می توانید هفته ای یک تا دو بار از این ژل استفاده کنید اما بعد از تمام شدن دیگر نیازی به مصرف مجدد از ژل شستشو نیست موفق باشید.