سلام

وقتی در یک جمع  غیردوستانه حاضر میشم و یا در یک جمع کاملا ناشناس تدریس میکنم! یک توده هوای گرم از داخل بدنم کل بدنمو تحت تاثیر قرار میده و ضربان قلبم به شدت افزایش پیدا میکنه و دستام شروع به لرزش و صورتم سرخ میشه و کنترل بدنمو از دست میدم و نمی تونم حرف بزنم مشکلم از چیه !؟ آیا باید به روانشناس یا روانپزشک مراجعه کنم!؟

اطلاعات تکمیلی

سن 28 جنسیت مرد شغل مدرس وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز ممنون از اینکه ما را انتخاب کردید .
دوست عزیز شما کمی اعتماد به نفس پایین دارید . من راهکار های به شما می دهم امیدوارم که انجام بدید و نتیجه بگیرید . ولی اگر جواب نگرفتید باید حضوری به مشاور مراجعه کنید تا ریشه یابی کنید این نداشتن اعتماد به نفس .
راهکارها شامل این موارد است .
- نسبت به خودتان عشق ورزی داشته باشید . تصورات منفی را نسبت به خودتان را از بین ببرید . تفکرات مثبت داشته باشید .
-مراقب سلامتی خود باشید .
-سعی کنید به ظاهر خود توجه داشته باشید .
-سعی کنید لبخند به لب داشته باشید . لبخند زدن نشان دادن رضایت درونی است .
- نفس عمیق کشیدن را تمرین کنید .
- ورزش در برنامه روزانه داشته باشید .
-سعی کنید آنقدر خود را قوی کنید که نیاز به تایید دیگران نداشته باشید .
- مطالعه کتاب داشته باشید . چون خواندن کتاب اعتماد به نفس را بالا می برد .
- به خودت احترام بگذار .
دوست عزیز قبل از هر کاری سعی کنید این کارها را انجام دهید . تا اعتماد به نفس خوبی یدا کنید .
موفق باشید .