با سلام خدمت شما

من 27 سالمه و 6 ساله که ازدواج کردم. شوهرم پسر آخر خانواده هست 8 تا خواهر و برادر داره که همه ازدواج کردند. یه پسر 5 ساله هم دارم. بعد تولد بچه م فهمیدم که شوهرم اعتیاد داره. از ترامادول و تریاک و متادون و... هی مچش رو میگرفتم هی بعد یه مدت میفهمیدم میره سراغ یه چیز دیگه. خیلی هم دروغ میگه. اول فکر میکردم چون معتاده دروغ میگه اما بعدا دیدم تمام اعضای خانوادش بخصوص برادراش و پدرش همینطوری هستند مثل نقل و نبات دروغ میگند

اوایل زندگیمون هم خانوادش خیلی برام مشکل به وجود آوردن به خاطر حسادتشون. البته الان خودم قوی تر شدم و دیگه مثل قبل رفتارهاشون اعصابم رو بهم نمیریزه. فوق العاده به خودش و خانوادش بی اعتمادم. هر روز که میگذره یه دروغش لو میره و هی تشنج به وجود میاد توی زندگیم. دو سالی هم شده که داره متادون مصرف میکنه. خیلی تلاش کردم که ترک کنه اما چون رو راست نیست دیگه کمکش نمیکنم تمام مدت فکرش اینه که چطوری سرم رو شیره بماله و مصرف کنه. خیلی بهش سرد شدم. رفتارهاش منو پر از استرس میکنه. از فکر کارهاش یه شب نمیتونم سر راحت روی زمین بذارم. ازش خسته ام. اما به خاطر بچه ام و آبروی خانوادم و اینکه استقلال مالی ندارم نمیتونم به طلاق فکر کنم. البته خانوادم اصلا خبر ندارند از کارهای شوهرم. دور از خانوادم زندگی میکنم. بیشتر از هر چیزی دروغ هاش دیوونم میکنه. نمیدونم چیکار کنم.

اطلاعات تکمیلی

سن 27 جنسیت زن شغل ندارم وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور اعتیاد

سلام دوست عزیز
قبل از هر چیزی ذکر این نکته رو ضروری دیدم که زندگی در یک محیط پر آسیب پیامدهای خیلی خطرناک تری از طلاق برای کودک شما میتونه همراه داشته باشه پس در وهله اول اگر تصمیم به زندگی مشترک دارید باید سعی در این داشته باشید که آسیب از طرف یکی از والدین که شما هستید کمتر باشه .میدونم خیلی سخته اما سعی کنید تشنج رو به حداقل برسونید مثل شرایط بالا که به اون اشاره کردید سعی کنید در مقابل مسائلی که شما رو آسیب پذیر میکنه خودتون رو قوی تر کنید . دروغ یکی از ویژگی های بارز افرادی هست که بیماری اعتیاد دارند شما دروغ های همسرتون رو یک نشانه بیماری تلقی کنید تا هم خودتون کمتر اسیب ببینید هم روابطتتون کمتر دچار تشنج شه و پیشنهاد دیگه ای که براتون دارم با توجه به عدم استقلال مالی یک مهارت رو یاد بگیرید که جنبه درآمد زایی داره مثل شیرینی پزی و از این طریق سعی کنید هم سرگرمی برای خودتون ایجاد کنید هم درآمد .
موفق و موید باشید