ارتباط شوهرم با همسر سابقش

سلام خسته نباشید.

من چهار ساله که توی ازدواج دومم با شوهرم که ایشونم ازدواج دومش بود ازدواج کردیم.  من بچه ندارم از ازدواج قبلیم. هنوزم بچه دار نشدم اما شوهرم یک پسر ۱۹ ساله داره از ازدواج قبلیش. پسر با مادرش توی یک شهر دیگه زندگی میکنند و  هیچوقت تا حالا پیش ما نیومده و من حتی از نزدیک ندیدمش. اما شوهرم دائم باهاش در ارتباطه و نیازهاش رو تامین میکنه و سالی یکی دو بارم میریم شهرشون میبینتش. در این چهار سالم هیچ وقت موردی پیش نیومده که لازم باشه شوهرم با همسر سابقش تماسی داشته باشه. حالا پسر شوهرم حال جسمیش بده و شوهرم  زنگ زد به مادرش تا از احوالش جویا بشه و فکر کنم میخواد بره بهش سر بزنه یا بیارتش خونه ما ٬ یعنی نمیدونم اصلا میخواد چیکار کنه چون توی خودشه و خیلی ناراحته و با منم حرف نمیزنه. من مشکلی ندارم با رفتنش . حتی اگه خونه مون هم بیارتش مشکلی ندارم. فقط ناراحتیم بابت اینه که  قراره با همسر سابقش روبه رو بشه. آخه اون خانوم اوایل ازدواجمون با شوهرم تماس میگرفت و میگفت پشیمونه و میخواست برگرده!  اما شوهرم پسش زد. دلم نمیخواد با هم روبه رو بشند و شوهرم هوایی بشه. نگرانم دوباره از پشیمونیش بگه. با اینکه بعد از اینکه شوهرم ردش کرد دیگه ازش خبری نشد اما شرایطی هم پیش نیومد که اینا با هم روبه رو بشند. الان من دقیقا نمیدونم چیکار کنم. اگه شوهرم خواست تنها بره مخالفت نکنم و بزارم تنها بره و باهاش نرم؟ منم توی شهرمون کسی رو ندارم٬ ممکنه ازم بخواد برم خونه مامانم اینا که یه شهر دیگه هست تا پسرش رو بخواد بیاره خونه واسه درمانش. یعنی شوهرم که مشکلی نداره من باشم و اونم بیاد٬ در واقع پسرش میدونم تا من باشم نمیاد. واسه همین شاید به خاطر اون اینجوری بخواد. اینم بگم امشب که شوهرم متوجه حال بد پسرش شد من سعی کردم بزارم توو حال خودش باشه و دو سه تا جمله ای هم که حرف زدم سعی کردم بهش آرامش بدم. اما راستش کلا گیج شدم نمیدونم شوهرم فردا صبح که بیدار بشه میخواد چه تصمیمی بگیره و من باید چه عکس العملی داشته باشم!؟

لطفا راهنماییم کنید. ممنونم.

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۸ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

باسلام

دوست عزيز نگرانی شمارو درک ميكنم ولی بايد بدونيد به خاطر شرايطی كه داريد خواه ناخواه با مسائلی از اين قبيل روبرو خواهيد شد يعنی به خاطر يک مورد مشترک (فرزند) بين همسرتون و همسر سابقش ارتباط برقرار ميشه پس شما به هيچ وجه و نبايد تلاشی برای قطع اين رابطه بكنيد و اگر بخواهيد چنين اقدامی رو بكنيد قطعا نتيجه عكس خواهيد گرفت و ديگه اينكه شما نميتونيد دائما انرژی بزاريد برای اينكه اين دو باهم رو برو نشند و به عقيده من راه درست اين هست كه اين رابطه به صورت طبيعی پيش بره و هيچگونه حساسيتی در اين رابطه وجود نداشته باشه بايد صادقانه بهتون بگم اگر همسرتون بخواد به همسرش برگرده تلاش شما بی فايده است پس مبنا رو بر اين بگذاريد كه اين رابطه تموم شده است و حساسيتی روی اون نشون نديد چون ريز شدن و حساس شدن روی اين مساله به رابطه شما و همسرتون آسيب ميزنه و فقط موقع رفتن در غالب يک پيشنهاد برای همراهی ازشون بپرسيد كه ميخواهند شما همراهشون باشيد و سعی كنيد در اين پروسه كاملا باهاشون همدل باشيد و این حس رو بهشون منتقل كنيد كه ناراحتی و نگرانی ايشون رو درک ميكنيد و ازشون بپرسيد كه كمكی از شما برای بهبود اين وضعيت برمياد؟

دوست عزيز در بدبينانه ترين حالت اگر فرض رو بر اين بزاريم كه همسرتون بخواد به همسر سابقش برگرده حداقل اينكه شما همين ابتدای زندگی تكليفتون با خودتون مشخص ميشه و اين خيلی بهتر از اين هست كه بعد از سالها زندگی مشترک به اين تتيجه برسيد ( البته توجه كنيد كه اين بدبينانه ترين حالت هست ).

موفق باشيد