سلام من ۲۹ سالمه بعد از ۴سال حدود ۵ ماهی میشه با شوهرم اقدام به نزدیکی کردم به قصد باردار شدن .هرگز سابقه عفونت و علایم عفونت نداشتم ولی آخرین بار که از نزدیکیمون میگذره حدود سه شب پیش ،من دو روزی هست که خارش در مهبل احساس میکنم و ترشحاتم خیلی غلیظ شده مثل چربی روی شیر هس تقریبا یا شیر بریده شده ولی هیچ بویی نداره .شوهرم همیشه قبل نزدیکی یا استحمام میکنه یا آلت تناسلیشو میشوره و به نظافت اهمیت میده فقط این بار من بعد از اقدام چند دقیقه پاهامو بالا نگه داشتم تا اسپرم به رحمم کاملا برسه .ممنون میشم راهنمایی بفرمایید که این ترشحاتی که برای من جدید و بی سابقه هست عفونت هست و یا باقیمانده ی آب منی در بدنم میتونه باشه؟اگر عفونت هست چگونه میتونم درمانش کنم؟با تشکر
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام اگر سوزش و خارش دارید بهتره به پزشک مراجعه نمایید تا برای شما دارو تجویز نماید