سلام من مدتی هست که پریود با خونریزی رقیق وروشن دارم برای بارداری هم اقدام کردم ولی نشده میخواستم بدونم دلیلش چی میتونه باشه . ممنونم
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

با سلام در صورتیکه پریودی شما منظم است و نتایج آزمایشات شما و همسرتان از نظر باروری بدون مشکل است، در زمان تخمک گذاری تان نزدیکی داشته باشید. برای دانستن دقیق زمان تخمک گذاری می توانید از کیت تخمک گذاری نیز استفاده کنید.