سلام. دو هفته ست زانوم از داخل میسوزه درد خیلی کمی داره دیگه علایم ندارم جز سوزش لطفا راهنمایی کنید چرا اینطوری شدم؟ 😭

 ایران نیستم. دکترهای اینجا براشون مهم نیست.

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۷ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

فیزیوتراپیست

سلام

ممكن است اين درد بعد از فعاليت شديد ايجاد شده باشد. برای مثال پياده روی با سرعت بالا روی سطح شيبدار می تواند چنين دردی ايجاد كند.

جهت بهبود درد ، از پياده روی سطوح شيبدار  و استفاده از پله به ويژه پايين آمدن خودداری كنيد. از انجام فعاليت هايی كه باعث تشديد درد می شود ، ايستادن های طولانی مدت و از انداختن پاها به شكل ضربدری هنگام نشستن اجتناب كنيد.

جهت تقويت عضله چهار سر و كاهش فشار به زانو ورزش زير را انجام دهيد:

يک حوله رول شده يا بالشت نازک زير زانو قرار دهيد، زانو را به سمت پايين فشار دهيد تا عضله منقبض شود. اين انقباض را ١٠ ثانيه نگه داشته سپس ٣ ثانيه عضله را ريلكس كرده و ١٠ مرتبه تكرار كنيد.

ورزش ديگر جهت تقويت عضلات داخل ران:

بالشتی بين زانو ها قرار داده و دو زانو را به بالشت فشار دهيد و به شكل بالا تكرار كنيد.

اين دو ورزش را ٤ مرتبه در روز انجام دهيد و بعد از آنها به مدت ١٠ دقيقه اطراف زانو را با يخ ماساژ دهيد.

چنانچه بعد ١ هفته درد از بين نرفت به پزشک مراجعه كنيد.