دندون قروچه دارم شب ها. دکترم گفته شاید از کمبود عاطفی و استرس باشه. باید به روانشناس مراجعه کنم یا روانپزشک کدوم بهتره؟ مشکل خونی و انگل هم نداشتم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۲ جنسیت زن شغل محصل وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

باسلام

دوست عزيز فكر ميكنم شما با مراجعه به روانشناس ميتونيد دليل اين مساله رو پيدا كنيد و من احتمال ميدم كه شما هيجاناتی كه در طول روز تجريه ميكنيد در شب به صورت دندون قروچه بروز ميكنه مثلا اگر در طول روز دچار خشم ميشيد و بخصوص اگر نتونيد اون رو ابراز كنيد اين هيجان در شب به صورت دندون قروچه بروز ميكنه  ولی با مراجعه به روانشناس يا مشاور در درجه اول دليل رو پيدا ميكنيد و بهتون كمک ميشه كه بتونيد هيجانات و حس هاتون رو با كمترين آسيب به خودتون و ديگران به تجربه دربياريد.

موفق باشيد