احتمال دوقطبی بودن نامزد

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 282 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام خسته نباشید من الان حدوده یک ماه نامزدم کردم. نامزدمم بیماری صرع داره. میخواستم بدونم از کجا باید بفهمم دو قطبی هستند ؟

ایشون ۲۴ سالشونه حدوده ۱۵سالم هستش که درگیره صرع اند. روی هرحرفی که من میزنم میرن میشینن فکر میکنند. بعد به نتیجه دلخواهی که خودشون میرسند میخوان به من تحمیل کنند که تو منظورت این بوده. منم هرچی قسم و قرآن میخورم که نه چنین چیزی نیست. دلیل میارم که شما این حرفو به من زدین دلیل جواب دادنه منم همین بوده یا عصبانی بودم. مثلابه عنوان مثال ایشون به من گفتند نمیخوامت برو. میخوام برم خواستگاری یکی دیگه توام برو پرده تو ترمیم کن منم در جواب ایشون گفتم اگه تو باشی میری دختری که پرده بکارت نداشته باشه بگیری ایشونم گفتند نه. به من گفتند میرم کسیو میگیرم‌ که پرده داشته باشه. توام بهت پول میدم ترمیم کن. بعد الان خودشون بعد چند روز از من میپرسند اگه من بمیرم شما ازدواج میکنی نمیزارین به چهلم‌ برسه. منم در جواب ایشون گفتم مثل اینه که من بگم شما میرید خواستگاری یکی دیگه منو ول میکنین در صورتی که زنده ام هنوزم نمرده ام‌. بعد همیشه به من میگند تو هنوز خوابه من دستت نیومده. در صورتی که ایشون وقتی عصبانی میشیند من از هر راهی وارد شدم. از راه صحبت کردن از راه سکوت از راه لجبازی کردن از همه راه ها وارد شدم ولی هیچ کدوم جواب نمیده. میگند شما باید یه دلیله منطقی واسه من بیاری. حالا شما بگین طرز رفتار با چنین آدمی چطوره؟ آیا ایشون دوقطبی اند؟ چطور رگ خوابشو به دست بیارم. در ضمن ایشون هرکاری به نظر خودشون درسته اون مهمه هر فکری که خودشون کنند اون مهمه و درسته فکرهای  من یا لجبازیه یا دوست نداشتنو ثابت میکنه‌. اگه من کاری کنم که دوست نداشته باشند گناه کبیره است. ولی کارهای ایشون اگه اشتباهم باشند درست ترین کاره دنیاست. یا عصبانی بودن من نباید به دل بگیرم. حتی شده به من گفتند تو بی درکی بعد از شون میپرسم میگند حقیقته

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام عزیزم. چرا دنبال تشخیص یک اختلال روانی برای همسرت هستی؟ علائمی که گفتی هیچ ربطی به اختلال دو قطبی نداره. صرع هم به خودی خود مانعی برای ازدواج نیست. به نظر میاد شما و همسرت مهارتهای ارتباطی صحیح رو نمی دونید. اطلاعاتی راجع به خودت و همسرت ندادی. سن، شغل،  تحصیلات و شرایط خانوادگی. حتما حالا که در ابتدای مسیر هستید با کمک مشاور مشکلات رو مدیریت کنید و مهارتهای لازم رو بیاموزید که خدای نکرده بعدتر با وجود یک بچه به بحران نخورید.

تجربه شما

خب چرا روانپزشک نمیبریش