قهر زیاد با همسر

سلام خسته نباشید،

من دچار یک مشکلی شدم البته این مشکل رو قبل از ترم داشتم ولی الان از وقتی که عروسی کردم بیشتر شده

در طول روز مدام منتظر همسرم هستم که بیاد خونه اما بعدش که میاد کوچیکترین اشتباه یا بی محلی رو ازشون میبینم کل شب نمی تونم باهاشون حرف بزنم و یه جورایی قهر میکنم

خیلی شب ها هست که با قهر میخوابیم، الان دوشبه که درطول روز باهاشون خوبم ولی شب که میشه موقع خواب، نمی دونم من حساس میشم یا ایشون رفتاری داره که من بی محلی میکنم .

نمی دونم اشتباه فکر میکنم یا نه ولی فکر میکنم که یکم سرد شدن، مگر نه در این شرایط ناز کشیدن مشکل ما رو حل میکنه؟ خیلی وقت هاست منتظرم تا بیان و یه نازی بکشن از من ولی اینطور نمیشه.

درضمن ما دو سال و چند ماهه ازدواج کردیم عروسیمون هم هنوز به یک سال نرسیده

اطلاعات تکمیلی

سن 20 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

با سلام

دوست عزيز در ابتدا بايد بگم رفتار قهر كردن اونهم بطور افراطی از رفتارهايی كه به رابطه زناشويی آسيب ميزنه .

ولی اگر بخوام تخصصی تر براتون توضيح بدم اينكه ممكنه شما طرحواره طرد داشته باشيد و اين بدين معناست كه احتمالا شما افراد مهم زندگی تون رو پيشاپيش طرد ميكنيد چرا كه از طرد شدن ميترسيد و اين باعث ميشه كه مدام منتظر عكس العمل طرف مقابلتون باشيد و اين مسئله منجر به اين ميشه كه شما سهم خودتون در رابطه رو نشناسيد و رفتار شما در گرو نوع رفتار همسرتون باشه درحالی كه در رابطه زناشويی بسيار مهمه كه زوجين در عين رابطه مشترک زناشويی فرديت خودشون رو به رسميت بشناسند.

و اينكه هر رفتاری وقتی در طول زمان فراوانيش زياد بشه ديگه تاثير مورد نظر رو نخواهد داشت شما به جای قهر كردن و رفتارهای اجتنابی بايد راجع به حسهاتون ،خواسته هاتون و....با همسرتون صحبت كنيد سازنده ترين رفتار در زندگی زناشويی ارتباط كلامی سالم هست يعنی مهارت گفتگو درباره حس ها درخواست ها ،مشكلات و... پس به خاطر داشته باشيد قهر رفتار مخربی در الگوهای ارتباطی هست و اينكه خيلی طبيعی هست كه بعد مدتی رابطه رو به سردی بره به خاطر قهرهای مداوم پس لطفا اگر به همسرتون علاقه مند هستيد خودتون پيش قدم بشيد و با حس های خودتون رابطه رو مديريت كنيد نه اينكه منتظر رفتار همسرتون باشيد .

موفق باشيد