خونابه در هفته 14 بارداری

سلام وقتتون بخیر

من هفته ۱۳ بارداری به علت خونریزی خیلی شدید بستری شدم که بعد از انجام سونوگرافی گفتند جنین سالمه و به علت پایین بودن جفت و لک هماتوم خونریزی شدید کردم. هماتومم توی اولین خونریزی ۵۷×۲۷×۱۰ بود بعد از چند روز استراحت کاملا مطلق سونویی که انجام دادم هماتوم شد ۴۳×۱۲ که گفتند در حاله جذبه خداروشکر ولی باز به استراحت مطلق ادامه بده‌. بهم شیاف و آمپول دادند که الان فقط شیاف پروژسترون و یه شیاف خوراکی که قرص هست پروژسترون استفاده میکنم. اما دیروز صبح باز خونریزی کردم اما با این تفاوت که خونآبه بود . و یک بار اتفاق افتاد اما باز لکه میبینم. دکترم گفتند به خاطر هماتوم هست و باز ممکنه اتفاق بیفته. رنگ خون هم قرمز بود. اما الان لک کوچیک قهوه ای هست. الان خیلی میترسم نکنه اون آب مربوط به کیسه آب باشه و خدایی نکرده جنینم خفه بشه‌. راهنماییم کنید لطفا

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۶ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام نگران نباشید. استراحت کنید .دوره درمان را کامل کنید. با توجه به اندازه هماتوم توصیه میشود سونو بعد از ده روز تکرار شود و اگر خیلی نگران پارگی کیسه آب هستید با تست آمنی شور یا تستهای دیگر میتوانید از سلامت  حاملگی مطمین شوید .شب خوش