حرف های خاله زنکی جاری ها

سلام خسته نباشید من ۶ ساله ازدواج کردم و یک فرزند ۲ سال و ده ماهه دارم

مشکل من‌ با جاریمه که دختر داییم هم هست خیلی بیخودی دخالت میکنه تا یک مشکلی پیش میاد شکایت پیش مادرشوهرمون میبره مثلا همسر من به برادرشوهرم زنگ‌ میرنه برن یک جایی اگه دیروقت بشه جاری زنگ میزنه به مادرشوهرمون میگه مادرشوهرمون هم به شوهرمن میگه یا این سری سر یه چیز الکی خودش نیومد مستقیم بگه ناراحت شدم رفته به مادرشوهرمون گفته من و بابام بخاطر این موضوع اونقدر ناراحت شدیم کلا گله ها رو به مادرشوهرمون میگه. در دوران عقدمون هم فضولی زندگیمون رو میکرد. رفت و آمدمون هم خیلی کم شده ولی باز هم این چیزا هست. خیلی هم حسوده لطفا راهنمایی کنید من چیکار کنم در مقابل این رفتارش ؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۴ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام همراه عزيز✋🏻

ممنون از اينكه ما را انتخاب كرديد

احساس شما را كاملا درک ميكنم اما اگر  رابطه ناموفقی داریم، باید بیندیشیم و ببینیم خود من چه می توانم انجام دهم که باعث بهبودی رابطه ام شود و نه اینکه سعی کنم دیگری را تغییر دهم. بیشتر از آنچه فکر می کنیم در تغییر دیگران عاجز و ناتوان هستیم. انرژی که صرف تغییر دیگران انجام می دهیم، سبب عصبانیت، فرسودگی، ناامیدی و رفتارهای ناپسند فراوانی در خود ما می شود.لطفا خيلی مصنفانه اين سوالات را نزد خود پاسخ دهيد :

آيا گمان نميكنيد رفتار شما باعث اين مسائل ميشود؟ آيا خواسته يا ناخواسته كاری نكرده ايد كه احساس تحقير كرده و قصد ضربه زدن به شما پيدا كند ؟ زيرا مهم است كه خودتان اسباب اين رفتارها را فراهم نسازيد اگر متوجه شديد كه خودتان رفتارها و برخوردهايی داشته ايد كه به چنين رفتاری در وی دامن زده است هرچه سريعتر آنها را تغيير دهيد .دوست عزيز با توجه به مطالبی كه نوشته ايد مشخص نيست نحوه بيان شما چگونه بوده كه جاری شما اينگونه رفتار كردند

پيشنهاد ميكنم در يک فضای دوستانه و صميمی بدون دعوا و توهين و تحقير با جاريتان صحبت كنيد و هر چه در دل داريد از ناراحتی ها و مشكلات برايش بگوييد اگر مسئله ای هست با هم حلش كنيد اجازه دهيد ايشون هم حرف بزنيد. درمورد صحبت هايی كه ميخواهيد پيش بكشيد خوب فكر كنيد و در انتخاب كلمات تان نهايت دقت را به خرج دهيد. وقتی با جاری تان روبرو شديد صادقانه و  روو راست حرف تان را بزنيد .يادتان باشد به دلخوريهايی كه ربطی به قضيه فعلی ندارند هيچ اشاره ای نكنيد و فقط به همان قضيه ای بپردازيد كه در حال حاضر باعث ناراحتی تان شده است .به جای اينكه به حاشيه برويد يا خيلی كلی صحبت كنيد فقط روی موضوع اصلی متمركز شويد .اگر از قبل به حرفهايی كه ميخواهيد بزنيد فكر كنيد ميتوانيد مطمئن باشيد كه منظورتان را بی نقص منتقل خواهيد كرد.طوری گفت و گو كنيد كه در نهايت به نتيجه برسيد مثلا بگوييد :"راستش بدجوری ازت دلخور شدم اما چون دوستی مون و از همه مهمتر دختر دايی من هستی خيلی برام ارزشمنده ،ميخوام رو راست در موردش باهات حرف بزنم تا با هم حلش كنيد.به اين ترتيب ميتوانيد كاری كنيد كه طرف مقابل مجاب شود بدون عصبانيت به صحبت های شما گوش كند.اگر آشتی جويانه برخورد كنيد

طرف مقابل هم ترغيب ميشود خشم و كينه را كنار بگذارد

در هر حال شما عضو خانواده همسرتان هستيد و بايد ساعات زيادی را با جاری تان سپری كنيد اگر از سياست و حسن نيت برخوردار باشيد خيلی زود خواهيد توانست اين ساعات را به ساعات تفريح عمرتان تبديل كنيد .شما ميتوانيد از يک رابطه دوستانه و مفرح با جاری خود برخوردار باشيد .

                                  شاد و موفق باشيد 🌹🙏🏻