شکایت از پزشک مقصر

سلام خسته نباشید. ممنون میشم اگه راهنمایی کنید. مادرم مشکل سُرخوردگی مهرهای کمر داشت که ۳ تا پزشک تشخیص جراحی دادن و در عکس و ام آر آی ها چیزی جز همین مشکل سُر خوردگی نداشتند به علت هزینه و استراحت مطلق طولانی عمل مادرم عملش رو به تعویق انداخت تا اینکه پیش پزشکی در مرکز توانایی جسمی رفتند ایشون با صحبتها و اطمینان دادن ها با مادرم گفتند که من مشکلتون رو با کارها و فشارهایی که روی مهرهاتون میارم بهتر میکنم. چندین جلسه چندین ماه مادرم پیش ایشون میرفت هر جلسه ۵۰ الی ۱۰۰ میگرفتن تا اینکه توی یکی از جلسات موقع فشار دادن هاشون مهره مادرم صدا داد و درد شدیدی گرفت که دکتر گفت نگران نشو مهرهات رو جا انداختم !! تا ماه ها مادرم درد داشت حتی نمیتونست بشینه دیگه پیشش نرفت تا اینکه راضی به جراحی پیش دکتر جدید رفتن و عکسهای قبل رو دیدن گفتم سُر خوردگی هست ولی باز هم عکس جدید برای عمل احتیاج که مادرم مجددا عکس گرفت اما این سری به غیر از مشکل قبلی شکستگی پای مهرها هم بود که قبلا اصلا وجود نداشت دکتر مادرم گفتن به احتمال خیلی زیاد طی این فشارها پایه مهرهاتون شکسته. مادرم عمل خیلی سختی داشتن. الان بعد از بهبود تقریبی شون به فکر شکایت از اون پزشک مرکز توانایی افتادیم میخواستیم ببینیم این شکایت کردنمون چه مراحلی داره و از کجا باید شروع کنیم؟ واقعا تاثیری داره؟ آیا در صورت محکوم بودن پزشک دیه تعلق میگیره؟ خواهش میکنم مارو راهنمایی بفرمایید تا بتونیم حق مادرم رو بگیریم چون ایشون خیلی خیلی اذیت شدن و هزینه کردند.

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۹ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

با سلام

1. در خصوص شکایت از پزشک شما می توانید از دو طریق اقدام نمایید یکی از طریق نظام پزشکی و دیگری از طریق دادسرا

2. نظام پزشکی به نهایتا در صورت قصور یا تقصیر پزشک اقدام به تنبیهات صنفی از جمله لغو یا تعلیق پروانه می کند

3. دادسرا با شکایت شما پرونده به پزشکی قانونی ارجاع داده میشه و کمیسیون پزشکی مستقر در پزشکی قانونی در صورت تخلف قصور یا تقصیر پزشک نهایتا دیه ای مشخص می کنند که پزشک علاوه بر جرمی که مرتکب شده به پرداخت دیه نیز محکوم می شود.

4. ناگفته نماند چون کمیسیون پزشکی متشکل از پزشکان هستند در غالب موارد رای به نفع پزشک صادر می شود و عملا شکایت از پزشک راه به جایی نمی برد به غیر از چندین ماه دوندگی چیزی در بر ندارد. با این حال می توانید اقدام کنید

موفق باشید