سلام خسته نباشید.

من ۵ ساله ازدواج کردم و یه بچه ۱و نیم ساله داریم. شوهرم خیلی اهل مسافرته و دوران عقدمون خیلی سفر میرفتیم. از وقتی که بچه دار شدیم متاسفانه مسافرت نمیریم به خاطر سختی های بچه.

همسرم یه دوست مجرد داره که خیلی دوست داره باهاش مسافرت بره چون به قول خودش خیلی خوش مسافرته.

تا الان دو دفعه باهاش رفته شمال یکی دو روزه رفته. البته با اصرار زیاد تونسته منو راضی کنه. ولی من اصلا دوست ندارم که تنهایی بره. خودش میگه آخه یه روز به جایی برنمیخوره، من این همه توی هفته کار میکنم خسته میشم چه اشکالی داره یه روز اینطوری برم استراحت کنم.

بهش میگم خب باهم بریم، میگه آخه با بچه که نمیشه یه روزه جایی رفت. و میگه خب تو هم یه موقع میری خونه دوستات یا اونها میان خونمون مگه من چیزی میگم!

چطوری قانعش ‌کنم مسافرت مجردی با رفت و آمد با دوستان متاهل فرق داره؟ اصلا اون داره درست میگه یا من زیادی سخت میگیرم؟

لطفا کمکم کنین چه جوابی بهش بدم تا بدون دلخوری این مسئله حل بشه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۹ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

باسلام

دوست عزيز اينكه ايشون نياز به مسافرت بعد از كار دارن حرف منطقی و درستی هست ولی نوع اين مسافرتها رو بايد باهم و با توافق همديگه مشخص كنيد .

اينكه با بچه نميشه حرف غلطی هست و قابل پذيرش نيست بنابراين يا شما بايد سخت گيری هاتون درمورد بچه رو كنار بگذلريد و باهم يک دل باشيد باهم سفر كنيد يا اگر مشكلی با مسافرت مجردی ايشون نداريد شما هم در مقابل از ايشون امتيازهايی رو بگيريد مثلا يک روز هم ايشون بچه رو نگه دارند شما با دوستاتتون به تفريح بريد مثلا برای چند ساعت .

ولی به نظر من اينكه همسرتون به مسافرت علاقه دارند يک امتياز مثبت هست و شما هم بايد از سخت گيريهاتون كم كنيد و با ايشون همراه بشيد و از سفر لذت ببريد دوست عزيز لطفا اجازه نديد بچه به خوشگذرونی و باهم بودنتون آسيب بزنه چون در مورد بچه و بچه داری از ابتدا هر رويه ای رو پيش بگيريد ملزم خواهيد شد تا انتها با همون رويه پيش بريد . و اما حسن باهم سفر كردن اينكه ايشون هم ميتونن در مسائل مربوط به بچه با شما شريک بشن و اين خودش باعث بوجود اومدن نوعي صميميت ميشه .پس لطفا بچه وبچه داري روبهانه اي براي فاصله انداختن بين خودتون وهمسرتون قرار نديد شما يك خانواده سه نفره هستيد و در همه شرايط بايد باهم باشيد و به طور مساوی از زندگی لذت ببريد.

موفق باشيد