سلام و خسته نباشید خدمت شما. من سه ماهه که فرزند دومم رو سزارین کردم. و فرزندم رو با شیر خودم تغذیه میکنم. شکم و پهلوم آب نمیشه ورزشهای سبک هم انجام میدم اما تاثیری نداره. آیا ممکنه رژیم خاصی بگیرم اگر میشه کمکم کنید از چاقیم واقعا عذاب میکشم

دکتر صادق جعفرنژاده قدم 151 و وزنم 58 هست قبل از بارداری 52 بودم و قبل از بارداری اولم 48 کیلو بودم چاقیم بیشتر قسمت شکم و پهلو و باسن و رانها هست ورزش هم توی خونه کم و بیش انجام میدم چون بیرون نمیتونم برم

اطلاعات تکمیلی

سن 28 جنسیت زن شغل خاندار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص تغذیه

سلام

با توجه به وزن و قدتون وضعیت شکم و پهلوی شما مورد انتظار هست. بنابراین با توجه به اینکه 3 ماه هست زایمان کردید فرصت مناسبی هست که اقدام به کاهش وزن کنید. با توجه به شرایطی که گفتید کاهش وزن در مورد شما قطعی هست منتها زیر نظر یک متخصص اقدام به رژیم گرفتن کنید .  رژیم در دوران شیردهی با توجه به نیاز مادر جهت تامین مواد مغذی برای خود مادر و تولید شیر، از حساسیت خاصی برخوردار هست. توجه کنید که با توجه به سن شیردهی شما، حداکثر ماهیانه 2 کیلوگرم مجازید کاهش وزن داشته باشید. بیشتر از اون میتونه بر حجم شیر تولیدی اثر نامطلوب بزاره علاوه بر اینکه میتونه برخی ترکیبات رو وارد شیر مادر بکنه. بنابراین به هر متخصص که مراجعه کردید به این نکته توجه داشته باشید

با احترام